FAQs

FAQ'S

Semua Produk BBS berasaskan sarang burung dan sakura.

Antara kelebihan sarang burung pada kulit ialah Ekstrak sarang burung walet mampu membuatkan bahan-bahan aktif yang terkandung mudah menyerap jauh ke dalam lapisan kulit untuk membaikpulih struktur sel kulit, menebalkan kulit dan menyamar garisan halus serta kedutan selain membekalkan keanjalan jangka masa panjang pada wajah manakala sakura adalah Kaya dengan anti-oksidan yang berfungsi untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan sel kulit serta Membaiki tekstur sel untuk menghasilkan kulit yang lembut dan anjal dan bertindak sebagai Anti-penuaan dengan menggalakan penghasilan kolagen semulajadi dari dalam kulit. Ia dapat Mencerahkan kulit,Memudarkan bintik-bintik hitam, kesan parut ,Meratakan tona kulit dan Memudarkan jeragat serta Menghilangkan kesan cela di wajah juga

Cara pengambilan seeloknya selepas mandi pagi dan malam setiap hari dengan konsisten pasti akan menampakkan hasil yg menakjubkan.

Kita mempunyai Kad ahli BBS RM5 SEUMUR HIDUP
KELEBIHAM MEMBER ID CARD

  • Ada I’d no tersendiri
  • boleh redeem gift birthday
  • setiap tahun Ada cabutan bertuah
  • Ada family day
  • Ada Kelas ilmu(Ada diskaun utk setiap penyertan)
  • Ada Kelas makeup dari mua (Ada diskaun utk setiap penyertan)
  • Hq Akan buat travel.. siapa yg Ada kad/I’d no layak joint dengan separuh harga.

Untuk leader2 kita ada reward setiap bulan yg capai target jualan.

Produk Birdnest Beauty Solution adalah produk skin care harian yg boleh digunakan di semua peringkat umur dari kanak2 sehingga dewasa, kerana bahan2 yg digunakan selamat tanpa ada bahan terlarang seperti merkuri ataupun hidroconine.

Antara Produk yang viral adalah Birdnest propolis soap yg hanya berharga RM5 mencecah 1 juta pengeluaran dlm masa 6 bulan kemudian diikuti Birdnest Booster sakura serum berharga RM25, facemist Birdnest Sakura RM 25 bertindak sebagai 3 in 1 dalam masa yg sama iaitu remover makeup,toner dan juga facemist diikuti sunscreen whitening sakura perisai utama kulit yg brtindak sebagai pelindungan uva dan uvb dgn spf 30 pa+++ dan terakhir Fd Royal Bee mengandungi extrak birdnest dan sakura serta madu serta mempunyai spf 15 dgn harga RM39.

Ok kami menggalakkan kepada pengguna yg mempunyai masalah kulit serta ingin tampil cantik dan berkeyakinan tinggi. Kami juga menggalakan semua golongan boleh consume produk ini tak kira lelaki mahupun perempuan malah kanak-kanak juga.

Scroll to top