About

ABOUT US

Nama Birdnest Beauty Solution (BBS) digunakan kerana perkataan “Birdnest” iaitu kesemua produk yg dikeluarkan adalah beasaskan sarang burung wallet. Manakala “Beauty” membawa maksud seperti penjagaan kecantikan dalaman dan luaran manakala ‘Solution” bermaksud penyelesaian masalah dalam rawatan kecantikan dan kesihatan. Gabungan nama tersebut membawa maksud penjagaan kecantikan dan kesihatan berasaskan sarang burung wallet adalah inovasi terkini dalam kajian dunia kecantikan untuk menyelesaikan masalah kulit wajah kerana ia mengandungi anti oksidant yang tinggi.

ABOUT US

Bahan Mewah Harga Murah

Birdnest Beauty Solution telah didaftarkan pada 17 September 2020 dan merupakan syarikat hak milik bumiputera 100%. Dalam bidang perniagaan ini mempunyai pengalaman selama 13 tahun dan mempunyai kekuatan serta pengalaman dalam bidang yang diceburi. Tujuan Birdnest Beauty Solution diwujudkan adalah memberi dan juga menyediakan platform keusahawanan bagi bumiputera yang ingin membuat produk ataupun perkhidmatan.

VISI - MISI

Menjadi syarikat yg mengeluarkan produk yg mampu milik dan dapat memberi manfaat kepada org lain

Visi

Produk berkualiti dengan harga mampu milik. Semua agent mampu menjana pendapatan dgn modal yg rendah serta mengeluarkan pelbagai produk yg memberi kepuasan dan kehendak pelanggan. Memastikan pelanggan adalah utama dan memberi layanan yg mesra dan ikhlas.

MISI

CARTA ORGANISASI

PENGARAH

NORSHAHILA AHMAD

PEMASARAN

MASTER LEADER NEGERI SERAMAI 30 ORANG

KEWANGAN

MOHAMAD SANI

PENTADBIRAN

NORSHAHILA AHMAD

Scroll to top